V. Dávid Andi – vdArtphoto International

3481

Ha egy mondatunk lenne bemutatkozni, az így szólna: Szeretjük a kreatív ötleteket, az új helyszíneket, a szép cipőket, a naplementés fényeket, a boldog embereket… és imádunk fotózni.

A vdArtphoto International két alapítója és vezető fotósa Andi és Áron (ezek mi vagyunk), akik nemcsak esküvői fotósként, hanem a magánéletben is egy párt alkotunk. Mindketten mást élvezünk az esküvői fotózás terén, másként éljük meg az esküvő pillanatait… De egy nagyon is közös bennünk: szeretjük az esküvőket és imádunk szívből fotózni.

Több, mint 10 éve érezzük, hogy az esküvői fotózás az életünk, mert számunkra ez sokkal több, mint egy munka. Emberileg is megtaláltuk magunkat ebben a világban, és úgy érezzük, mi esküvői fotósként tehetjük a világot picit még boldogabbá. Ötvözzük a modern fotóriporteri stílust (az esküvő napján 70%-ban így fotózunk) egy finoman elegáns, de szenvedélyes, divat-stílusú kreatív fotózással. Valamint egész nap egyfajta vizuális rendezőként gondoskodunk arról, hogy minden szép esemény valóban a legszebben történhessen meg (és a csokordobás háttere ne a parkoló legyen). Utómunkában a „természetesen tökéletes” jelleg hívei vagyunk, de mindig a párokkal közös megbeszélés alapján dolgozunk. Évekig fotóztunk esküvőket Kanadában és az USA-ban, és itt indult el igazán a szerelem az esküvői cinematográfia iránt is. Megörökítettünk már indiai, kínai, olasz, portugál, trinidad-tobagói, guatemalai, orosz és még bazi nagy görög lagzit is! Közben egy torontói fotóművészeti diplomával is gazdagabbak lettünk. Mindez igencsak felpezsdítette a kreatív énünket, és itthon is ezt a vonalat követjük mind az esküvői fotózásban, mind pedig a cinematográfia világában. Egyedi, elegáns, kreatív és személyes: ez az igazi vdArtphoto élmény.

Várunk minden kérdést, reméljük Nektek is segíthetünk eligazodni ebben a gyönyörű fotó-cinema világban, hogy megtaláljátok azt a stílust amire valóban vágytok!

Mosolygós fényeket,
Andi+Áron