Kopka Sándor – Dj

4272

Kopka Sándor vagyok, szakmáját tekintve Dj.

Most kéne írnom, hogy erre születtem és hasonló szépeket, de az igazság az, hogy ez egy kőkemény szakma, amit igenis meg kell tanulni, sőt, még ez sem elég. Az egész fűszerét Te viszed bele, saját magadat teszed a közönség elé, s ha ezt nem tudod szenvedélyesen csinálni, ne is kezdj bele!

Anno 13-14 évesen kazettás, összetákolt magnókkal csináltam a bulikat, imádtam! Számos Dj versenyen vettem részt, mindig a dobogón végeztem, ez megadta azt a tudást, hogy technikailag magabiztosan érezzem magam ezen a területen. Folyamatosan érkeztek a felkérések, születésnapoktól a házibulikon át egészen az esküvőkig. Országszerte táncoltatom a népet szórakozóhelyeken, céges rendezvényeken, mulatságokon. Zeneügyileg minden stílusban otthonosan mozgolódom, a repertoár végtelen, nincs lehetetlen kérés: legyen az retro zene, rock, örökzöld klasszikus, funky, bármi, ami táncolható! Az esküvő mindenkinek a nagy napja, a mai napig izgatottan állok a pult mögé minden alkalommal, hiszen nem 100%-ot adsz bele, hanem minimum 200-at, de lehet, hogy keveset is mondtam! 🙂

2016-ban igény lett rá, hogy szülessen egy arculat, amivel megkönnyítem a Párok, cégek, magánszemélyek döntését bármilyen rendezvényre, ez lett a yourevent.hu, bátran ajánlom mindenkinek, igényes, lendületes, fiatalos, tükrözi azt, amit a zenén keresztül közvetítek.

Ez az életem és szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. 🙂