Tenner Anna – Pimpernel Weddings (esküvői meghívók)

4268

Immár több mint egy évtizede tervezünk, készítünk esküvői meghívókat és kiegészítőket – és tudjuk, sokan foglalkozunk ezzel. Mi  a már óriási kínálat közepette határozott és egyedi alternatívát kívánunk mutatni.

Stílusban, grafikában, minőségben és minden más paraméterben is óriási a kínálat, ezért számunkra a legfontosabb, hogy olyan meghívókat készítsünk, amelyek minden részletükben különlegesek: egyedileg és profi módon készítünk mindent, rengeteg szabadságot hagyunk az egyéni kéréseknek, határidőben és a szolgáltatás egyéb jellemzőiben pedig arra törekszünk, hogy valóban európai legyen.

• Az esküvői grafikai-arculati tervezés, de általában az arculattervezés, a kommunikáció, a szövegírás, valamint fotózás területén is az átlagostól eltérő látásmódot képviselünk.
• Képesek vagyunk minden elképzelhető és technikailag kivitelezhető igényeteket kielégíteni,
• de semmit nem másolunk, nem utánozunk és nem nagyon érdekelnek a konvenciók sem – hisszük, hogy ez egyértelműen megkülönböztet minket bárkitől*.
• Tervezéskor kiemelt figyelmet szentelünk a különböző magas minőségű, és a tartalomnak leginkább megfelelő papírok kiválasztásának. Számtalan öko-papírt használunk – szinte csak azokat!
• Kollekcióink különlegességét, egyediségét grafikusművész, tipográfus, tervezőgrafikus, kommunikációs szakember, nyomdász, könyvkötő mester, aranyozó mester – szóval a csapatunk – garantálja.
• A legoptimálisabb nyomdai vagy kézműves produkciós folyamatokkal állítunk elő.
• Óvjuk a természetet, ügyelünk környezetünkre és valljuk, hogy itthon is minden megvalósítható…

A végeredmény különleges, egyedi értékeket hordozó produktum, sok odafigyeléssel.
Mi nem tudunk és nem is akarunk a tömeggyártott holmik árával vetélkedni, mi nem nagyüzemben és nem minimálbéres (rabszolgákkal) dolgozókkal gyártatjuk a dolgainkat – és ez így van jól.
http://pimpernel.hu