Sasvári Erika, dekoráció szakértő

3286

Hogyan kezdtem, hol tartok most?

Hét évvel ezelőtt esküvőszervező akartam lenni,de egy ismerősöm révén közel kerültem a dekoráláshoz. Az idő megmutatta hogy jól döntöttem.  Szeretem csinálni és jól is megy. A dekorálás.a lakás szépítgetése mindig is kedvelt elfoglaltságaim közé tartozott, nem volt nehéz az esküvők világába eligazodni.

Ha van hozzá érzéke az embernek akkor nincs olyan kihívás aminek ellent lehet állni. Az első félelmek elmúltak és egyre több munkám lett, amit 100%-osan próbáltam teljesíteni. Kisebb hibák az elején becsúsztak, de hát emberek vagyunk, kinek nincs?

Beszereztem a saját eszközkészletemet, ami szépen gyarapodott az évek során. Több száz esküvő és rendezvény dekorálásán vagyok túl…
Úgy hogy működik a dolog! ?

Az eleinte hobbinak indult vállalkozásból mára megélhetés lett, ami még inkább a maximális teljesítményt kívánja.

Ezért mentem ki Párizsba egy kiállításra!
Meg kell tapasztalnod a mai designt, tudnod kell hol állsz most,és hova kell eljutnod!” – mondta egy pasi, akivel véletlenül összehozott a sors 🙂

Ő küldött Párizsba, és nem bántam meg! Egy világszínvonalú kiállításnál jobb tanulópálya nincs! Rengeteg ötlet, élmény, inger zúdult a nyakamba. Több száz kiállító, nagy nevek (Versace, Cavalli,…stb), egekbe szökő árak, napi 10-12 km gyaloglás az expó területén, 3 nap 3 táska prospektus….

Sikerült kapcsolatokat kiépíteni, és elkezdeni velük dolgozni. Azóta természetesen visszajáró lettem,hiszen ismerni kell az új trendeket amelyeket sikeresen alkalmazok a munkáim során.