Barna László ceremóniamester (Lagziguru, Ceró)

7650

Röviden: Ceremóniamester – esküvőmarketing specialista – kommunikációs szakember – a Sikeres Esküvőmarketing c. könyv írója vagyok.

32 éve vagyok az esküvőszakmában, szinte beleszülettem. Dédipapám vőfély volt, és a bölcsőben is biztosan pörkölt szafttal kenegették a szám. 9 éves korom óta esküvőzöm, 15 éves korom óta egyedül vezetek esküvőket, és már 41 vagyok. Azt szoktam mondani, ahhoz, hogy valaki jó legyen az esküvői szakmában, nem kell évtizedek óta benne dolgoznia, viszont a széles tudást és az alázatot megtartva meg lehet újulni, és azt gondolom az évi átlag 40 levezetett esküvővel a saját kategória és árszegmensemben azért még az élvonalban vagyok. Igyekszem nem a legdrágább, hanem a legértékesebb lenni.

Széleskörű esküvői ember- és esküvőmarketing tapasztalatom által az egyik leghitelesebb szemléletformáló szakembernek tartanak Magyarországon. Aki szinte mindent látott a sátras lagzitól az 5 csillagos party esküvőkig.

Barna László Ceremóniamester
Nagy násznép selfie.
fotó: Nagy Károly

A legfontosabb, hogy nem csak sokat láttam, de értem is a különböző esküvői szegmensekhez tartozó párok és szolgáltatók emberi és szakmai gondolkodását és értékrendjét. Ebből adódóan ahhoz, hogy kiéljem a szakmában és a fejekben lévő problémák rendrakási kényszerét sokszor kellett és kell a mai napig konfrontálódnom emberi és szakmai kérdésekben. Mivel szakmai tudásomban és tapasztalatomban biztos vagyok így vastag a páncél ehhez a küldetéshez.

Ceremóniamesterként és marketing szakemberként több éve figyelem az esküvőszakmai folyamatokat, a különböző szakmacsoportokat és szakmai irányvonalait. Saját sikeremmel igazolom a mondataimat és az elméleteimet, saját esküvői brandemet és szakértői státuszomat tehát önmagam építettem fel. Arculati és optimalizációs munkáimat, kampányaimat, magam készítem és teszem ezt más esküvői szolgáltatóknak is, hogy megjelenésük tükrözze szakmai tudásukat, és a számukra tökéletes párokkal találjanak egymásra.

Esküvőmarketing könyv
Esküvőmarketing könyv

Esküvőmarketinget és kommunikációt oktatok a Új Generációs Fotográfus oktatási programjában. Managere és tulajdonosa vagyok a Ceremóniamester akadémia mentor programnak, előadója a Ceremóniamester képzésnek. Aktív részvevője vagyok a különböző esküvőszakmai csoportok rendezvényeinek, rendszeres meghívott előadója képzéseknek és interaktív workshopjaimmal hazai és határon túli esküvői kiállításoknak. 7 éve hívtam életre először és azóta is szervezője vagyok az Esküvőipari Marketing Konferenciáknak és tréningeknek. 2014 év vége óta a Sikeres Esküvőmarketing Szisztéma könyv szerzőjeként vagyok jelen a könyvespolcokon. 

Több portál és Facebook oldal esküvői tanácsadója vagyok. Kommunikációs ügynökségem vezetőjeként napi szinten foglalkozok pozicionálással, arculat és márkaépítéssel, közösségi kommunikációval, valamint Online kampányokkal.

Itteni jelenlétemmel is a párok és a szakma fejlődését kívánom támogatni!