Varga Csaba fotográfus

5306

Több mint 10 éve fotózom esküvőket szerte a világon, az Egyesült Államoktól Európáig.

A mai napig minden megbízatásomat szívvel és teljes erőbedobással vállalom, legyen szó esküvőről, divatról vagy portréról.

Kritikus és önkritikus vagyok. Számomra az esküvő fotózás nem kötelezettség, inkább életforma és önmegvalósítás. Igyekszem a témát egyszerű, letisztult valójában ábrázolni, elkerülni a torzításokat és a műviességet. Nem szeretnék beállni a sorba, bár gyakran lett volna lehetőségem rá. Igyekszem elérni, hogy egyéni látásmódom minden egyes fényképemben visszaköszönjön és fotóim kerek egészet alkossanak önmagukban is. Számomra nincs sallang és nincs máz, nem létezik feljavított valóság és nincsenek átszabott idomok.

Az esküvőfotózásban nem egy izzadtságszagú illúzió megalkotása a célom, hanem a valóság legelőnyösebb, legszebb oldalának természetes bemutatása.

Néhány éve a fotózás mellett egy esküvő fotós iskolát alapítottam UGEF – Új Generációs Esküvői Fotográfus néven. Ezen a képzésen hazánk legjobb esküvő fotós kollégáival haladó szellemben oktatjuk a fotósokat. A legjobb hallgatók asszisztensként segítik munkámat.

www.vargacsabafoto.com