Extravagancia a négyzeten

4079

T + H + T = E2

Te + Helyszín + Trend = Extravagancia a négyzeten
Nálad milyen a matek????

Ez a három tényező az, amelyek a leginkább meghatározzák az esküvői dekorációk dizájnját. Az arány minden esetben, mindenkinél más és más.

Van, akinél az aktuális divatirányzatok meghatározóak, és mindent annak rendel alá. Van, aki az önkifejezés eszközét látja az esküvőjében, és hidegen hagyják a trendek. És van, amikor nincs mit tenni, a helyszínnek „kell” mindent alárendelni.

Igen van, hogy „kell”. Nem kifejezetten az az optimális, amikor nagyon domináns egy helyszín, és nem hagy maga körül érvényesülni semmit és senkit. De legalább jelentősen ki tudja mozdítani a párt és a dekoratőrt is a komfort zónájából. És ez kifejezetten izgalmas……

Ilyen esetekben nagyon fontosak az első benyomások, az intuíciók. Az a kontroll nélküli néhány másodperc, amikor nem a „hogyan ?” a kérdés, hanem a „mit?”. Amikor még nem kapcsol be az agyunk racionális fele, amikor még nem állítunk megvalósítási lehetőségek elé korlátokat, mi több akadályokat. Ezek a valódi kreativitás pillanatai.

Pont ezt az izgalmat éreztem, amikor megláttam a Big Day esküvő magazin következő fotózási helyszínét: egy sátrat. Egy közel sem hétköznapi sátrat, a Domus LS jóvoltából…

Az a bizonyos néhány első másodperc volt a mérvadó most is a tervezés során. Egyszerűen azért, mert nem tudtam annál jobbat kitalálni.…

A világ legtökéletesebb mértani formája – felezve. Markáns vonalvezetés – mégis könnyedség. Óriási légtér – mégis intim környezet. Ez Domus sátor!

Azonnal tudtam, hogy a klasszikus elegancia, a hagyományos esküvői színvilág, a dekadencia, vagy a visszafogottság itt nem „játszik”. Az egész sátor lénye túlmegy minden féle konformizmuson. Így a látvány sem lehet hétköznapi. A fehér és fekete volt az alapkoncepció. Az a kiindulási alap, mi elég kifinomult párosítás ahhoz, hogy eleganciát sugározzon. Van, aki szerint polgárpukkasztó, van, aki szerint feltűnősködő egy esküvőn.

De hogy senki nem hagyja szó nélkül, az biztos!