Simai Marianna szertartásvezető

4700

„A hivatást nem választja az ember.
A szóban is benne van, hogy minket hívnak.
Akinek hivatása van, úgy érzi,
hogy engedelmeskednie kell a hívásnak,
különben nem talál rá a saját életfeladatára, küldetésére.”

Ez a David Brooks idézet nagyon közel áll hozzám, hisz ez a gondolat az én életemben pontosan így történt. Nem én kerestem ezt az utat, hanem az „út” kanyarodott elém és én boldogan kezdtem sétálni rajta. Voltak és vannak rögök persze, de sok-sok kilométert bejártam már és elmondhatom, szeretem. Fogalmam nincs mi a titok, csak azt tudom, hogy a motivációm az, hogy élvezem. amit csinálok. Hihetetlenül „szerelmes vagyok ” a hivatásomba.  Légy önmagad, mindenki más már foglalt – ezt teszem, magamat adom, csak úgy egyszerűen alázattal, szeretettel, értetek…

Éveken át rendezvényszervezésben dolgoztam, majd 3 évig esküvői szalonban. Ebből adódóan nem volt gondom azzal, hogy kiálljak emberek elé beszélni, plusz ehhez jött, hogy hosszú éveken át újságot szerkesztettem, vagyis írtam, így már csak egy lépés volt a szertartásvezetés. A gombot pedig éppen egy anyakönyvi hivatal nyomta meg. Az egyik ott dolgozó hölgy ezt kérdezte tőlem, amikor a polgári szertartásokról beszélgettünk: „Neked nem lenne kedved az egyre inkább felmerülő egyedi igényeket teljesíteni a pároknak, amikre a hivatalban nincs lehetőség? Te úgyis ezen a területen dolgoztál, biztos jó lennél.” – nos így indult, ami ma már hivatássá vált immáron hét éve.

Meggyőződésem, hogy csak azok a szolgáltatások tudnak maradandót alkotni a mai világban, melyek szívtől – szívig jutnak el az emberekhez. Én ezt a vonalat képviselem, csak ilyen helyzetekkel tudok azonosulni. Minden alkalommal úgy állok ki a pár és a násznép elé, hogy azt mondom magamban:  Adok Nektek egy szép emléket.

Eszetekbe jutott már, hogy amikor szolgáltatót választotok. életetek egyik legmeghatározóbb eseményét tulajdonképpen rábízzátok egy idegenre? Számomra ez a bizalom, amivel megtiszteltek rendkívül fontos és egyben alappillére annak, hogy mindent megtegyek azért, hogy olyan szertartásotok legyen, amire évek múlva is szívesen gondoltok vissza. Sok-sok esküvőt vezettem már így gyakran előfordul, hogy a pár úgy keres meg, hogy már látott itt vagy ott esküvőn és ezután döntöttek mellettem. A legjobb referencia a személyes élmény vagy az ajánlás. Abban az esetben, ha az általatok választott dátumom foglalt, nagyon szívesen segítek kolléganőim ajánlásával, akikkel évek óta folyamatosan dolgozom. Ők az én megbízható jobb kezem.

Keressetek elérhetőségeim egyikén, osszátok meg velem elképzeléseiteket, találkozzunk és tervezzük meg együtt a szertartás menetét.

Szakmai elismerések, melyekre büszke vagyok:

2013 – Hungarian Wedding Award – Különleges esküvői szolgáltatások, újdonságok kategória: JELÖLT
2014 – Hungarian Wedding Award – Különleges esküvői szolgáltatások, újdonságok kategória: DÍJAZOTT
2015 – Hungarian Wedding Award – Eskető kategória: JELÖLT
2016 – Hungarian Wedding Award – Eskető kategória: DÍJAZOTT

Simai Marianna – szertartásvezető