Esküvői dekoráció, avagy kezdjük az alapokkal.

6987

Kezdjük azzal, hogy mi az Esküvő… Az esküvő két ember szerelmének és összetartozásának ünnepe. Ahol összegyűlnek a családok a barátok, rokonok, ismerősök mind egy cél érdekében, hogy megünnepeljék azt a jeles napot, amikor két ember élete összefonódik.

Nem véletlenül használtam többször az „ünnep” szót! Igen ez egy ünnep, készülünk rá gyakran hónapokat, éveket. Tervezgetjük, minden apró részletét megálmodjuk. És ezt az ünnepet, mint minden mást feldíszítjük, kicsinosítjuk, tehát dekoráljuk!

És mivel egy ünnepről, egy különleges alkalomról és egy megismételhetetlen napról beszélünk, ezért egy olyan gyorsan fejlődő szolgáltatói körről beszélhetünk, akik az esküvők lebonyolítására szakosodtak.

Már nem a sarki kisvendéglőben tartjuk az esküvőt, hanem egy rendezvény helyszínen, már nem Józsi bácsi szintizik hanem egy profi zenekar vagy DJ szolgáltatja a talpalávalót és nem a szomszéd asszonyok főznek hanem caternig cégek gondoskodnak a vendégek jóllakatásáról!

És most már nem elégszünk meg a csajokkal hajtogatott kreppapír fűzérekkel sem! Itt lépnek be az erre szakosodott „Esküvői dekoratőrök”, ők már nem szimpla virágkötők vagy székhuzat kölcsönzők, ők már egy magasabb szintre emelt szolgáltatást nyújtanak.

Egy magas szakmai hozzáértésen túl az esküvői dekoratőr folyton fejlődő és formálódó tudást is birtokol, emellett hatalmas kellékkészlettel és fantáziával áll a megrendelők rendelkezésére. Komplett szolgáltatása mindenre kiterjed, a terem dekorációtól a menyasszonyi csokorig, a székhuzattól a koszorúslány kardíszekig…

Mert a dekoráció adja meg az esemény „sava-borsát” a dekoráció formálja stílusossá, felejthetetlenné és már megint… igen ünnepélyessé az életünk egyik legfontosabb napját. A látvány, az illat mind olyan apró tényező mely hozzájárul, sőt magasabb szintre emeli azt a napot, a Nagy napot, a Te napodat…!

Miért is válassz profi szolgáltatót?

Mert az esküvői előkészületek, vagyis a szervezés egy embert próbáló feladat, ezért könnyítsd meg a saját dolgodat azzal, hogy megpróbálsz olyan szolgáltatói csapatot magad köré gyűjteni, akik hozzáértő munkát végeznek, és komplett szolgáltatást nyújtanak!