Dunai Mihály „Misi” ceremóniamester és esküvőfilm producer

5772

Dunai Misi vagyok, ceremóniamester és díjnyertes filmes alkotó, megrögzött romantikus, az őszinte és valódi érzelmeken alapuló esküvők rajongója. Két csodás kislány apukája és boldog férj, – egy szerencsés ember.

Az Álomklip.hu Wedding Films stúdió alapítójaként az esküvők világában élek immár közel 10 éve. Szerencsés vagyok, míg másoknak egy rövid ünnep az esküvő, nekem a hétköznapjaim is az időtlen boldogság előkészítéséről és az esküvőn szerzett és átélt élmények megtarthatóságáról szólnak.

Ceremóniamesterként The Wedding MC néven kezdtem el közreműködni évekkel ezelőtt, köszönhetően a legjobb hazai esküvőszervezőknek, akik felismerték kommunikációs képességeimet és az országban kiemelkedőnek számító angol nyelvtudásomat és elindítottak az úton. Azóta jobbnál jobb fej párok és a szakma kiemelkedő képviselői is hívnak hazai és nemzetközi esküvőkre egyaránt. Így tehát magyar és kétnyelvű esküvők stílusos ceremóniamestereként/házigazdájaként is kamatoztatom kommunikációs, figyelemmegtartó, hangulatteremtő és nyelvi képességeimet.

Az esküvőkben a mai napig az emberi történetek, az apró részletek és a megismételhetetlen pillanatok előidézése, megélése és örök emlékké tétele fog meg igazán. Olyan inspirációk ezek, amit sehol máshol nem kaphat meg az ember. Lelkesen, szeretettel és lendülettel vagyok ott minden egyes megbízásban, értve és értékelve, hogy a párok fontos bizalmát élvezem