5 kedvenc kiegészítő a nagy napra!

4386

Egyezzünk meg abban a tényben, hogy minden menyasszony hajába kell valami a nagy napon. Az, hogy mit tűzöl, a hajadba az leginkább a te stílusodat kell, hogy előtérbe helyezze, úgy hogy közben igazodunk a ruha stílusához és díszítettségéhez. Bármit is választasz a kiválasztott kiegészítő alapszínének passzolnia kell a ruhád színéhez, de természetesen tehetünk egy kicsit színt a kiegészítődbe, ami visszaköszönhet a nagy nap dekorációjában, csokrában, de illeszkedhet a cipődhöz, vagy a vőlegényed ünnepi öltönyéhez.

Fátyol

Örök kedvenc és már évszázadok óta a legközkedveltebb kiegészítő. Ez alatt a jó pár év alatt rengeteg fazonja kialakult, így aki napjainkban szeretné megtalálni a tökéletes kiegészítőt, már fátyolban is szabadabbra engedheti a fantáziáját.

Hajdísz

A hajdíszek hatalmas előnye hogy magukban, de akár fátyollal is könnyedén hordható kiegészítő. Lehet virágos romantikus, lehet kicsit különlegesebb darab ami passzol az esküvő tematikájához és a te stílusodhoz egyaránt. Feltűnő daraboknál érdemes a frizurát igazítani a kiegészítőhöz, a tökéletes összhatás érdekében.

Élővirág

Egyre elterjedtebb kiegészítő, aminek rengeteg jó és kevésbé jó tulajdonsága van.  Szeretjük, mert igazi és nincs mű hatása, ellenben rettentően illékony. Egy nyári forró napon pillanatok alatt elhervad és a csodás virágkoszorú csupán a múlté. Ne feledd, minél tekintélyesebb a virágköltemény a frizurádban, annál visszafogottabb legyen a fátyol. Egy egyszerű párszálas virág kompozicióhoz bármely fátyol jól passzol, de egy virágkoszorú tökéletes kiegészítője csupán egy hosszú körfátyol.

Hajékszer

A hajékszerek legfőbb jellegzetessége, hogy apró gyöngyből és drótból készült kompozíciók könnyedén a frizurába tűzhetőek, de akár a frizurádba is fonhatod őket! Egyéb romantikus dísztő elemek is felhasználhatóak a kiegészítőhöz, így a lehetőségek tárháza, mondhatni végtelen! A hajékszerek változatossága miatt a fátyolválasztás minimális kötöttségekkel jár, de kétség sem fér ahhoz, hogy milyen nagyszerű párosítás a kettő. Egy biztos ha valaki beleszerelmesedik ebbe a kiegészítőbe, hangolja össze úgy az aznapi öltözékét, hogy a hajdísz valószínűsíthetően egész éjszaka a frizurájában marad.

Birdcage fátyol

Mára már nem csupán a 20-as évek hangulatát juttatja eszünkbe. Ebben a fejdíszben rengeteg lehetőség van, ha tudsz élni vele. Egyszerűbb polgári esküvők elengedhetetlen kelléke, és csodás kiegészítője lehet a ruhádnak, ha dísze passzol a ruhád díszítettségéhez és az elképzelésedhez. Merj álmodni, merd megvalósítani az álmaidat úgy hogy a nagy nap ne csak csodás, hanem felejthetetlen is legyen.