Esküvői kihívások: Toalett

6051

Eljött a nagy nap! Amíg a szalonban egy segítő gyorsan és szuperül ráadta a ruhád és úgy állt, mint a mesében most 2-3 kézpár segít neked az öltözködésben. Idegesek, hiszen nagy a nyomás rajtuk is és tapasztalatuk nekik sincs, csak azt tudják, ennek a napnak tökéletesnek kell lennie.

Tökéletes haj, tökéletes smink, a ruha úgy áll rajtad, ahogy annak lennie kell. Mi lehetne ennél felemelőbb. Lehet is indulni a kreatív fotózásra/szertartásra. Tökéletes minden, telik az idő és a helyzet egyre komolyabb.

NO DE HOGYAN?!?!?

Rengeteg kreatív megoldást halottam a probléma megoldására:

„Le kell vetkőzni és újra felöltözni” ami egy egyszerű abroncs nélküli ruhánál hát gyorsan megvan, de napjainkban még az abroncsos ruhát preferáljuk

„Vödör…” el se merem képzelni, ahogy a szalon segítője bemutatja a folyamatot

„kád fölé…” kész KO mi lesz még itt és egyébként is minden helyszín fel van erre készülve? Mit szólna ehhez a különleges igényhez a helyszín????

No de lehet ezt másképpen is. Szerencsére ezt meglehet oldani kulturáltan is. A helyszín megússza a kád fertőtlenítését is.

A kép tökéletesen illusztrálja a folyamatot. Természetesen nem kell beszerezned egy kukás zsákot ehhez a folyamathoz, elég az abroncsod alsó karikájába belevarázsolni a menyasszonyi ruhád szoknya részét (uszállyal) amihez nem árt egy kis segítség, de onnantól kezdve már megy a folyamat egyedül is és nem szorongtok 4-en egy 2 négyzetméteres pici helyiségben.