Szakács Róbert énekes, gitáros, zenekarvezető (Bravo Zenekar)

3078

Kedves látogató, engedd meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzam neked.
Képzőművésznek tanultam, de a zene már 15 éves koromban magával ragadott, így az első zenekaromat egy barátommal már a gimi alatt megalapítottam /Beri Ary és a Játékos fiúk/. A 1988-as Ki-mit- tud elődöntőjében szóló énekesként szerepeltem, azt követően kisebb nagyobb sikerrel rockot, és rock and roll játszottam zenekaraimmal.

2001-ben jött az elhatározás, hogy a saját szerzemények és feldolgozások előadása helyett, party zenekart alapítunk, és igényes tánczenét fogunk játszani. Így alakult meg 2001-ben a Bravo zenekar. Az elképzelésem már akkor is az volt, hogy szívvel lélekkel, és egy kicsit másképpen, mint ahogy az megszokott, esküvőkön és bálokon zenélünk.
Zenekarvezetőként a szervezés és a kapcsolattartás is hozzám tartozik, így szinte folyamatosan tájékozódom a zenei igényekről, a trendi zenékről, és a fiatal párok elképzeléseiről.

Az elmúlt 16 évben, évi 50 rendezvényen énekeltem, esküvőkön, céges bulikon utcabálokon, szülinapi partikon, a rengeted tapasztalat és rutin mellett igyekszem megtartani a lelkesedést és a zene szeretetét, hiszen ahogy az egyik nagy zenészünk énekelte „Zene nélkül mit érek én.”

Szakács Róbert
Bravo zenekar