Miért jó, ha van esküvőszerveződ?

4605

Ha csak egy mondattal kellene válaszolnom, azt mondanám: „Azért, mert mindent elintéz helyettetek a szervezési időszak folyamán és nektek csak a vendégeitekkel és a saját boldogságotokkal kell foglalkoznotok a Nagy Napotokon”.

De bővebben sokkal több mindenre vagyunk tökéletes megoldás! 🙂

A násznép a jó esküvőszervezőből észre sem vesz semmit, hiszen a cél a valóban hathatós segítség nyújtása a lehető legkevesebb feltűnéssel. Az esküvőszervezésben a párok számára nem az okoz nehézséget, hogy kiválasszák a helyszínt, fotóst, ceremóniamestert, zenekart, vagy eldöntsék akarnak-e tűzijátékot, lufiüzenetet, extra szolgáltatást, vagy sem. A probléma akkor kezdődik, amikor felmerül a mikor és a hogyan kérdése…

Tehát miért is érdemes esküvőszervezővel dolgozni?

 1. Mert személyreszabott:
  A pár személyiségéhez, elképzeléseihez és anyagi keretéhez igazodó ajánlat kerül kidolgozásra. A megfelelő helyszín megtalálásától a párhoz illő (bizony-bizony, nem mindenki passzol mindenkihez) esküvői szolgáltatók kiválasztásáig, szempontok hosszú sorát vesszük figyelembe.
 2. Mert szakszerű:
  Az esküvőszervező felkészültsége, gyors döntési- és problémamegoldó képessége, valamint tapasztalata alapozza meg az előkészületi időszak nyitott kérdéseinek megnyugtató rendezését, illetve az esküvő lefolyásának gördülékeny menetét.
 3. Mert időhatékony:
  Az ajánlat rövid időn belül kerül átadásra és egyben több alternatívát is magában foglal szolgáltatásonként. Hosszú hetek-hónapok utánajárását takarítja meg így a Pár. Főleg azok, akik rengeteget dolgoznak és nem érnek rá menedzselni a szervezési folyamatot úgy, ahogy szerették volna.
 4. Mert költséghatékony is:
  A kiválasztott szolgáltatókkal, melyeket ajánlunk nektek, sok-sok évnyi együtt megvalósított esküvő előz meg, így sokkal magasabb százalékban tudunk kedvezményeket elérni számotokra, hiszen nekünk a hosszú távú együttműködés a legjövedelmezőbb lehetőség. Illetve a ti ráfordított időtök, energiátok spórolható meg azzal, ha szervezőre bízzátok a feladatokat. Igaz van díja ezeknek a szolgáltatásoknak is, de összességében nézve sokkal nagyobb az egyéni ráfordítás és utánajárás összege az alatt az akár egy év alatt, mint egy szervező díjazása. Hát ez is egy jelentős szempont! 🙂

Tehát, azok, akik nem rendelkeznek annyira összetett vénával, vagy bizonytalanok a stílusok, elképzeléseik kapcsán, vagy nincs idejük, azok a Párok jó ha szervezőhöz fordulnak, mert a lehető legnagyobb segítséget jelenthet számukra a jelenléte és a segítő munkája.

És ahogy mondani szoktam: „Szervezővel dolgozni ma már nem luxus dolog!” 🙂

Gondoljátok át, érdemes!

Barnaki Kamilla
Esküvőszervező