Antal Krisztina (Meghívó Börze)

3200

Kicsit távolabbról érkeztem az esküvők csodálatos világába, méghozzá az Operaház falai közül. A Zeneakadémia elvégzése után annak ellenére, hogy gyerekkorom óta erre a pályára készültem, rájöttem, hogy igazán nem ez az én utam, melyet egész életemben követnem kell.

Éreztem, hogy váltanom kell.

Az élet adta is a lehetőséget, hisz’ kisfiam megszületésekor egyértelművé vált, hogy vége az esti előadásoknak, a külföldi koncert körutaknak. Mivel csellistaként sok esküvőn játszottam és mindig is vonzott az esküvők világa, ráadásul a grafikai programokat hobbi szinten már elsajátítottam, egyértelmű volt az új út. Gondoltam, gondoltuk: próbáljuk meg.

Bármennyire hihetetlenül is hangzik, számomra nagyon közel van egymáshoz a régi és az új szakma. Kreativitás, művészet, a széphez való érzék, a stílusok harmóniája és nem utolsó sorban a munka és a célok iránti elhivatottság, persze nagy kitartással.

Kezdetektől fogva nagyon fontos volt számomra, hogy én mást csináljak, mást mutassak a jegyespároknak és ne álljak be úgymond a sorba. Egyedit szerettem volna, egy más stílust és irányt. A Meghívó Börze az is lett. Kizárólag egyedileg tervezett, kézzel készített esküvői meghívókat ajánlunk, melyeket ráadásul a párok saját ízlésükre és egyéniségükre tudnak formálni, legnagyobb örömükre. Választhatnak színeket, stílusokat, háttereket, szalagokat és mindent, ami a saját kis egyéniségüket tükrözi.

12 év után is családi vállalkozásként működünk Férjemmel és mára Európa számos országába vitték el jó hírünket, melyek közül kiemelkedik Olaszország, ahol 2011 óta folyamatosan dolgozunk.

Soha semmire nem cserélném el a hivatásomat. Mint mindig, most is azt mondom, hogy életem legjobb döntése volt, hogy mertem váltani és elkezdtem ezt a szakmát. Hálás vagyok azért is, hogy itt lehetek és boldogan segítek mindenkinek, aki hozzám fordul, hogy a lehető legjobbat, legjobban valósítsuk meg közösen, hogy már a meghívás pillanata is egy örök emlék lehessen.

+3620-4219585
https://www.meghivoborze.hu