Tóth Béla vőfély

3451

Fiatalos, városi vőfélyként lehet engem jellemezni. Több mint 160 esküvővel a hátam mögött igyekszem megadni a Pároknak, amire elveim szerint a leginkább szükségük van, a bizalmat és a nyugalmat! Úgy vélem, hogy a Pároknak az esküvőn mosolygáson kívül nincs dolguk, minden feladat, intéznivaló a szolgáltatók dolga, amiből a legnagyobb szeletet a vőfélynek kell vállalnia.

Nem csak magyar esküvőkben, hanem kiváló német nyelvi ismereteim, és a német nyelven is megírt verseimnek hála, német-magyar kétnyelvű lakodalmak lebonyolításában is örömmel segítek! Évek óta már közel fele-fele arányban vállalok magyar és német-magyar esküvőket!

Fiatalos, jó problémamegoldó, spontán, udvarias, vicces és határozott vagyok. Ezen tulajdonságaimra mind-mind szükségem van a munkámhoz, amit komplexen átlátok.

Felfogásom szerint a Nagy Napon az Ifjú Pár óhajainak kell elsősorban megfelelnem, de kiemelten fontos számomra, hogy a násznép igényeire is odafigyeljek, ahogy a legjobb munkakapcsolatra törekszem a többi szolgáltató kollegával, hogy a Nagy Napon, és az azt követő emlékek átadásakor is minden tökéletes legyen a házasulandóknak.

http://belavofely.hu/
https://www.facebook.com/BelaVofelyHochzeitslader/
http://eskuvoktudastara.hu/