Flamisch Mercédesz szertartásvezető

3180

Szeretettel köszöntelek kedves Látogatóm, aki akár házasságkötésre vagy egyéb családi ünnepre készülsz, akár csak érdeklődőként tekinted meg bemutatkozásomat. Flamisch Mercédesz, esküvői szertartásvezető vagyok.

10 évi anyakönyvvezetői pályafutás után elhatároztam, hogy a közszférát elhagyva, esküvői szertartásvezetőként szolgálom tovább a házasulókat és az ünnepelő házastársakat, családokat. Az esküvők varázslatos világába 2001-ben „csöppentem bele”, anyakönyvvezetőként. Majd 2012-ben, privát pályára lépve megismerhettem egy még varázslatosabb világot.

Köszönöm minden volt és leendő házasulandómnak az egyszeri és megismételhetetlen csodát, amit megosztanak velem életük nagy napján! Különös úton lettem anyakönyvvezetővé, és a közszolgálatban töltött 10 évemet, a több száz esküvővel nem lehet elfelejteni. Felemelő érzés az emberi élet kiemelkedő pillanataiban útitárssá válni. Osztozni a gyermeket váró szülők boldogságában, a jegyesek izgatott készülődésében, a jubiláló házastársak meghatott pillanataiban és… Igen: a halált is túlélő szeretetben… Nem csoda hát, ha a közszolgálat átszervezése idején úgy döntöttem: privát úton folytatom tovább… Nem állítom, hogy a váltás zökkenőmentes volt, de ma már el kell ismernem: javamra vált! Jogalkalmazás helyett az EMBER-re figyelhetek, egymást segítve készülhetünk életetek Nagy Napjára, hogy az valóban olyan legyen, amilyennek már réges-régen megálmodtátok…

Az új szerepkör sok mindent megváltoztatott bennem és körülöttem. Megismerhettem közelebbről is számtalan szolgáltatót, akikkel öröm együtt dolgozni, akik lelkiismeretesen, szívvel-lélekkel végzik a feladatukat ÉRTETEK! Hogy kiknek ajánlom szolgáltatásaimat? Mindazoknak, akik többet, szebbet vagy csak mást szeretnének az esküvőjük napján, mint amit a hivataloknak módjában áll biztosítani az ügyfeleik részére. Esküvői szolgáltatóként ugyanis bármely helyszínen és – minimális korlátozással – bármely időpontban vállalok szertartásvezetést házasságkötésnél, jubileumi fogadalomtételnél és egyéb családi eseményeknél (esküvő, házasságkötés ünnepélyes megerősítése, házassági évforduló, ezüst/arany/gyémántlakodalom, „névadó”/újszülött vagy kisgyermek hivatalos, polgári köszöntése, 18. születésnap „hivatalos köszöntése” a nagykorúvá vált gyermek ünnepélyes fogadalom tételével).

Legfőbb célom, hogy az ünnepelt(ek)nek életreszóló, meghitt élményt nyújtson életük egy jelentős állomásán az ünnepi szertartás.