Rajczy Renáta vagyok, a Koralia Esküvői Ruhaszalon vezetője

4698

Szakmámat tekintve textil technikus vagyok, de 2003-ban elragadott az esküvők világa. Akkor nyitottam meg a szalont ahol azóta is dolgozom.
Az évek során mindig a fejlődésre törekedtem és arra, hogy a maximumot nyújtsam az ügyfeleimnek. Az alábbiakban a szalonról néhány sor:

Minden kislány legalább egyszer eljátssza gyermekkorában a saját esküvőjét.
Mire felnőnek a lányok és elérkezik az idő, már nem gyerekjáték az esküvő és annak szervezése sem.
A szervezés egyik legfontosabb eleme a menyasszonyi ruha, melynek kiválasztása nem könnyű feladat.
Ebben szeretnénk segítő kezet nyújtani nektek és megkönnyíteni a választást.
A Koralia Szalon az országban egyedülálló módon, kizárólag olyan márkákkal foglalkozik ami más szalonban nem elérhető. Ennek megfelelően a kollekció egyedi és különleges modellekből áll.
Ruháink olasz, spanyol, portugál, francia és angol tervezők keze munkáját dicsérik és változatos kollekciót eredményeznek. Az egyszerű, letisztult modellektől kezdve a dúsan díszített darabokig mindenki megtalálja a neki tetsző stílust. A felhasznált alapanyagok sokszínűsége, a ruhák fazonválasztéka garantálja, hogy minden menyasszony a saját ízlésének megfelelő modellt választhasson. A ruhapróbák alatt felmérjük a menyasszony igényeit és próbáljuk megtalálni az alkatához, stílusához leginkább illő ruhát, hogy minden szempontból tökéletesnek érezze magát azon a kitüntetett napon.
Bár a ruha adja az igazi képet, a kiegészítőkkel még személyesebbé tudjuk tenni az outfitet. A ruhákhoz a gyártók által kínált, vagy saját készítésű fátylakat, bolerókat találhattok, melyek teljessé teszik a megjelenést. A tökéletes összkép eléréséhez ékszereket és hajdíszeket is válogathattok a szalonban.
Felkészülten várunk benneteket egy ingyenes ruhapróbára, kérjetek időpontot!

http://www.koraliaszalon.hu/
https://www.facebook.com/koralia.menyasszonyiszalon/
info@koraliaszalon.hu