Körmendy-Szomoru Kata menyasszony stylist

4251

Körmendy-Szomoru Kata vagyok, menyasszony stylist.

Szolgáltatásom hiánypótló, újdonságnak számít ma Magyarországon. Abban segítek Neked, kedves Menyasszony, hogy hogyan légy tökéletes és stílusos életed nagy napján. Amikor vőlegényed meglát, elakadjon a lélegzete. Amikor édesanyád megpillant, az öröm, a büszkeség és a meghatódottság könnyei szökjenek szemébe.

Hogyan teszem mindezt? Segítek megtalálni az egyéniségedhez és alkatodhoz leginkább illő menyasszonyi ruhát, ami csak rád vár. Ha megvan a ruha, megkeressük hozzá a tökéletes esküvői cipőt, majd a táskát, ékszereket, fejdíszt. Segítek kiválasztani és összehangolni a minden apró részletet. Egy tökéletes cipő, egy csodás fejdísz tovább emelheti a ruha szépségét, de egy rossz választással ellenkező hatás érhető el.

Az esküvői ruhaszalonok kínálatának, és a magyar esküvői ruha tervezők kollekciójának alapos ismeretében, a leginkább neked való helyekre foglak irányítani. Ezzel sok-sok fölösleges kört, időt, energiát tudsz megtakarítani magadnak. Továbbá biztos lehetsz benne, hogy megbízható szolgáltatókhoz kerülsz. Ha szeretnéd, elkísérlek a ruha próbákra. Dönteni, választani Te fogsz (ez bizony sokszor nem is olyan egyszerű feladat), én a döntés meghozatalában segítelek. Egyszerre leszek barátnő, édesanya de leginkább független, szakmai szem, aki a legtöbbet szeretné kihozni belőled a nagy napon.

Ott vagyok Veled nemcsak a ruha, smink vagy frizurapróbán, de akár a nagy napon is. Segítek az öltözködésben, készülődésben, figyelek minden apró részletre a kreatív fotózáson.

Izgalmas és egy életre szóló élmény a menyasszonnyá válás. Bízom benne, hogy találkozunk, és a segítségedre lehetek benne!”

Körmendy-Szomoru Kata
menyasszony stylist

menyasszonystylist@gmail.com
www.menyasszonystylist.hu
Facebook/MenyasszonyStylist
Facebook/StilusosEskuvo
www.instagram.com/menyasszonystylist