Báthory Ildikó (Bild’s Event Rendezvényszervező Iroda)

2719

Bemutatkozásomat visszaemlékezéssel kell kezdenem, mikor, hogyan, miért?

Mikor? 2003-ben egy „véletlen” során.

Hogyan? Kijelöltek egy számomra teljesen új pozícióra… Sacelláry kastély – esküvőhelyszín vezetése.

Miért? Mert nem tudom elképzelni, hogy mást csináljak!

Amiben mindannyian egyetértünk, hogy az esküvő életünk egyik legszebb és legemlékezetesebb napja.

Amikor egy helyszínbejárás során találkozom, a fiatal párokkal látom szemükben a millió kérdést, a félelmet, a bizonytalanságot. Legszívesebben mindenkit átölelnék és mosolyogva bátorítanám: „ne félj, minden sínen van, Te csak légy boldog!”

Óriási megtiszteltetés számomra, ha Ti bizalmat szavaztok nekem és általam kollégáimnak! A portásnak, a szállítónak, a takarítónőnek, a felszolgálónak, a szakácsnak, a cukrásznak, a Csapatnak.

Szeretem a nyüzsgést, az embereket az impulzív kihívásokat, szeretem, amikor egy esküvő alkalmával, élményekkel teli órákat és sok-sok boldog, elégedett arcot látok.

Esküvői helyszínesnek lenni véleményem szerint komoly logisztikai és empatikus feladat, hiszen a szolgáltatók kérését a násznép elvárásait és TI vágyaitokat maximális odafigyeléssel kell kezelnünk. Bizony néha nehezített pályán játszunk, de élvezem ezt az óriási társasjátékot, sok-sok esküvői szolgáltatóval azon dolgozunk, hogy Te és választottad számára a legtitkosabb álmokat valósíthassuk meg.   És igen!  Néha összeszorul a szívem, amikor egy – egy pár olyan közel kerül a lelkemhez, hogy a nagy nap után, hajnalban már szinte fáj az elválás. Búcsút intünk, de akkor ismét boldoggá tesztek, amikor a babák érkezéséről kapom a hírt.

Sacelláry Irén (Törley Józsefné) kastélya az egyik szerelmem! Imádom a gyönyörű, finom mintáit a kastély természetes báját, azt az eleganciát, melyet átsző az elmúlt 130 év. A Sacelláry kastély mellet 3 éve egy új esküvőhelyszínt indítottam el, Verőcén. RIVER garden, ha természet, napfény és folyó, akkor ez telitalálat. Számomra ő a másik szerelem! J

Kedvenc idézetemet és hitvallásomat a végére hagytam:

„Vendégül látni valakit annyi, mint felelősséget vállalni jólétéről mindaddig, amíg fedelünk alatt marad.”
(Brillat Savarin)

Csapatommal büszkék vagyunk arra, hogy vendégkönyvünk az évek során nagyon sok pozitív véleménynyilvánítással gazdagodik.

Örömmel látunk irodánkban, az 1111 Bp. Egry József 15-ben vagy helyszínbejáráson Sacelláry kastélyban és a 3 éve megnyitott RIVER gardenben.