Üdvözlünk Magyarország legnagyobb esküvői információs portálján!

14504

Kik vagyunk és miért jött létre ez az oldal és a mögötte álló Közösség?

Először is, nagyon köszönjük, hogy idelátogattatok és kíváncsiak vagytok erre a rendhagyó, Magyarországon elsőként létrejött, minőségi szolgáltatókat gyűjtő és kiajánló, valamint igazi, tapasztalt szakértőkkel működő információs portálra!

Ahogy az imént olvashattátok, a feladatunk az, hogy megtaláljátok a segítségünkkel azokat az esküvői szolgáltatókat, akik ma Magyarországon a minőséget képviselik és a munkájukkal, a hivatástudatukkal bizonyítják, hogy nem kell csalódnotok az általatok választott emberekben, szolgáltatásokban, hanem valódi öröm, elégedettség és boldogság fogja szegélyezni a közös munkát.

Célunk továbbá, hogy a szakértői csapatunk, akik méltán elismert képviselői a szakmának, olyan cikkekkel, és azokban olyan tanácsokkal, tapasztalatokkal, ötletekkel tudják segíteni a felkészüléseteket a Nagy Napotokra, hogy valóban azt érezzétek: „Megtaláltuk azt, és akiket, vagy amit kerestünk!”.

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy elhivatottak vagyunk abban a kérdésben, hogy szükség van-e a korrekt, megbízható szolgáltatók által nyújtott munkára, és ezen gondolatok és látásmód elterjesztésében országosan.

Rengeteg Párt láttunk csalódottan, összetörve azok miatt, akik nem ezt a felfogást képviselték és a legrosszabb esetekben meg is károsították a Párokat, ami borzasztó dolog, tekintve, hogy ez nem megismételhető dolog, nem lehet „újra csinálni” életetek legboldogabb napját.

Éppen ezért, azok a szolgáltatók, akik az oldalunkon szakértőkként, Facebook csoportunkban pedig ajánlott szolgáltatóként szerepelnek, megadják nektek azt a garanciát, hogy ilyen nem fordulhat elő, ha őket választjátok.

Hogy miért minket válassz?

Mert miénk Magyarország legnagyobb esküvői információs portálja! Ilyen még nem volt, ahol közvetlenül találkozhatsz szakértőkkel, beszélgethetsz velük egy csoportban és ahol megkaphatod azt a valódi segítséget, amit sehol máshol. Rengeteg hasznos cikkel, önálló szakértői rovatokkal, igazi menyasszonyi fórummal igyekszünk segítségetekre lenni, és az esküvői szolgáltatóknak is. Hiszen a célunk az is, hogy mindenhonnan az országból csatlakozzanak az esküvői szolgáltatók, akik ezen kiemelt értékrend szerint tevékenykednek és egyre többen találjatok egymásra a jövőbeni szolgáltatóitokkal általunk.

Az elképzelésünk tehát az, hogy a Párok, azaz Ti a lehető legjobb, minősített, ellenőrízhető referenciákkal rendelkező szolgáltatókat találhassák meg a Nagy Napjukhoz és megkapjatok minden információt ahhoz, hogy álmaitok esküvőjét valósíthassátok meg!

Próbálj hát ki minket! Esküvőzz Velünk!

Jegyespároknak Szolgáltatóknak