Különleges esküvőhelyszínek Magyarországon – 1. rész

5743

Nagyon sok Pár gondolkodik el azon, miközben esküvőjét szervezi, hogy vajon hol fogják majd tartani az esküvőjüket, azonban nem a szokványos helyeket keresik, hanem valami mást, egyedit, különlegeset.

Ilyen gyönyörű helyszíneket is találhatunk kis országunkban, cikksorozatunk első részében ezekből most bemutatunk Nektek néhányat.

 

Modern, letisztult minimál

A Viator Apátsági Étterem és Borbár épületére sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy unalmas és hétköznapi! A Pannonhalmán lévő helyszín modern külseje és elegáns belső tere tökéletesen passzol egy trendi esküvőhöz, a kilátás pedig az összes rokont és barátot lenyűgözi majd!

Kaland & luxus

Imádod az extrémebb dolgokat és mindig benne vagy a kalandokban? Akkor béreljetek hajót a nagy napra és bulizzatok egy hatalmasat a Balcsin! Evezzetek a szerelem vizére a T-flotta yachtjaival.

Romantikus Pároknak

Fogadjunk, hogy te is álmodoztál már arról, hogy egy kastélyban tartod az esküvődet, igaz? Akkor váltsd is valóra! Az alsópetényi Prónay-kastély cuki kis hídja és dísztava annyira romantikus, hogy garantáltan szem nem marad szárazon, ha itt mondjátok ki a boldogító igent!

Country stílusban

A „magyar Texasban”, vagyis a Nyíradony-Tamásipusztán található TB Ranch-en garantált a hajnalig tartó buli. Western hangulat, gyönyörű pajta, lovarda: ezt a Ewing-család is megirigyelné!

Pálmák árnyékában

Egzotikus, mediterrán hangulatú esküvőre vágysz, de nem szeretnél külföldre utazni? Akkor irány a tatai Pálma Ház! Susogó pálmafák, hatalmas üvegablakok, csodálatos éjszakai fények: minden, ami egy igazán különleges környezethez kell.

Lagzi a város felett

Azt szeretnéd, hogy egész Budapest lássa, mennyire boldog vagy? Akkor a János-hegyi kilátó a tökéletes helyszín. Sőt, ha libegővel mentek fel, páratlan képeket készíthet rólatok a fotósotok. Igazán különleges lenne, nem?

Álomautók, hogy a vőlegényekre is gondoljunk

Képzeljétek el, egy autós múzeumban is kimondhatjátok az igent! Az tuti, hogy a vőlegényed teljesen odalenne ezért a helyszínért, az élmény kocsikázás pedig csak a ráadás!

A szerelem tengere

Kifinomult elegancia, hullámok csobogása, vízparti szellő… Ez mind jár nektek a balatonvilágosi Tópart Hotelben! Gondoljatok csak bele, milyen meghitt élmény lenne a vízparton kimondani az igent, majd a privát mólón összebújva megnézni a naplementét. Jól hangzik, ugye?

‘Igen’ a föld alatt

Ha kisebb esküvőt terveztek, akár egy elegáns boros pincében is tarthatjátok! A villányi Vinatus borpince különleges hangulata biztosan elvarázsol titeket, nem beszélve az isteni finom borokról!

Ameddig a szem ellát

Inkább a főváros szívében maradnál, de valami exkluzív élményre vágysz? Semmi gond: a Citadella maga a nyugalom szigete, közvetlenül a nyüzsgő belváros fölött. Itt tényleg tiétek a világ!

Amint láthattátok, ezek a fantasztikus helyszínek csak rátok várnak! Azonban azoknak sem kell elkeserednie, akik nem szeretnének „messze” menni, sorozatunk folytatásaiban feltárjuk Magyarország nagyvárosainak szebbnél-szebb helyszíneit és megmutatjuk hol találhattok csodás helyszíneket az esküvőitekhez.

Forrás: Cosmopolitan